Tips inför flyttstädningen

Städningen är en av de mest tungjobbade delarna under en flytt. Det måste göras – men roligt är det inte. Här är några tips som kommer att göra det enklare att flyttstäda.

När du har bestämt vilka föremål som ska flyttas med dig är nästa steg att börja städa och rensa. Du kan behöva justera dina planer om det finns föremål som kräver mer tid än beräknat för ordentlig rengöring eller reparation. Det bästa tipset är att du anlitar oss på flyttfirma Vasastan – vi hjälper dig med flytten hela vägen.

Sortera alla föremål

Börja med att sortera alla föremål som du planerar att ta med dig. Släng alla saker som är trasiga, inte längre går att använda eller helt enkelt inte passar in i det nya utrymmet. Se till att alla ytor är avtorkade och fria från smuts och damm innan du packar ner dem i lådor. Om ditt nya hem har mattor bör du vara extra noga med dammsugningen före flyttdagen. Pålitliga mattrengöringstjänster kan hjälpa till att ta bort svåra fläckar innan de blir permanenta.

Rengör vitvarorna ordentligt

För vitvaror kommer du att behöva göra en grundlig rengöring och kontroll. Det är trots allt dessa saker som gör våra liv enklare. Att rengöra dem ordentligt och regelbundet säkerställer att de håller sig i toppform under många år framöver. När det gäller möbler, se till att rengöra dem noggrant innan du packar ihop och går vidare. Slutligen, glöm inte fönstren! Rengör glaset från smuts och fläckar så att det glittrar i ditt nya hem. Se också till att damma av fönsterbrädor och ramar för att skapa en ny start på din nya plats.

Trygg och smidig flytt i Vasastan - anlita oss!
14 Aug 2023