Flyttfirma Vasastan

Snabb och säker flytthjälp | 08-31 03 66

Våra tjänster

Vi är en flexibel flyttfirma som åtar oss alla slags flyttar i Vasastan och övriga delar av Storstockholm, men vi tillhandahåller även andra tjänster.

Packning

Att packa är den viktigaste delen av flytten. Vi kan packning och emballering, och ser till att dina föremål packas tryggt och säkert för transport. Vi kan även hjälpa till med packning när du vill flytta en del av ditt bohag eller ditt företags tillgångar till ett förråd eller magasin.

Flyttstädning

Städningen är ett annat moment som brukar bidra till mycket stress i samband med en flytt. Det ställs höga krav på att flyttstädningen upprätthåller en viss nivå och det är många steg som är lätta att glömma bort om man inte är van att utföra denna typ av städning. Det brukar också vara svårt att hinna med flyttstädningen när man har fullt upp med att organisera packning och transport av möbler och andra ägodelar. Överlämna flyttstädningen till oss istället. Med fasta rutiner och erfaren personal ser vi till att flyttstädningen blir professionellt utförd och godkänd av nästa ägare eller hyresgäst.

Företagsflytt & Kontorsflytt

Vi utför givetvis också flyttar åt företag, butiker och kontor. Oavsett storlek så kan vi hjälpa dig. Vi har lång erfarenhet av att hantera allt det känsliga som en flytt för företag kan innebära i form av bärande och transport av datorer och annan teknisk utrustning. Vi är försäkrade hos Svedea – något som ger dig som kund extra trygghet.

Trygg och smidig flytt i Vasastan - anlita oss!