Om oss

Peter Åkare är en mångsidig flyttfirma med stor erfarenhet av att flytta i Stockholmsområdet. VI är ett företag som tar ansvar för helheten och vi vill att du som kund ska lita på att vi kan ge dig bästa möjliga flyttservice.

Vi har kollektivavtal, yrkestrafiktillstånd, F-skatt och ansvarsförsäkring genom Trygg Hansa.

Nöjda kunder

Vi strävar efter hundra procents kundnöjdhet, och känner oss inte klara med vårt uppdrag förrän du som kund ger tummen upp. Nöjda kunder ger oss tillfredställelse, och vi vet dessutom att nöjda kunder genererar fler kunder. På Reco.se har vi högsta betyg och vi jobbar så klart hårt för att det ska förbli så.

Som kund hos oss kan du känna dig helt trygg med att du får en kvalitativ tjänst utförd och att vi inte ger oss förrän du som kund känner att du är hundra procent nöjd.

En del av samhället

Vi tror på idén att ett företag ska vara en del av samhället och bidra till att göra tillvaron bättre, inte minst för våra unga. En del av vår vinst går varje år till BRIS för deras arbete med utsatta barn, och vi stödjer även Barncancerfonden.

Med miljön i åtanke

Då flytt och transporter innebär miljöpåverkan gör vi vårt yttersta för att minska våra utsläpp. Samtliga fordon vi använder är miljögodkända och körs på miljödiesel. Vid reparationer anlitas auktoriserade märkesverkstäder som tar miljöansvar och allt förpackningsmaterial vi använder är givetvis miljövänligt och återvinningsbart.

Våra anställda täcks givetvis av kollektivavtal och både de och du som kund är skyddade via vår ansvarsförsäkring i Trygg Hansa.

Tveka inte att kontakta oss om du vill veta mer om våra tjänster! Våra kontaktuppgifter hittar du i högerkolumnen här på hemsidan eller gå direkt till vårt kontaktformulär och skicka en offertförfrågan.

handle with care flyttfirma vasastan

Trygg och smidig flytt i Vasastan - anlita oss!