Flytthjälp

Välj en trygg flyttfirma i Vasastan

Att flytta ska vara en positiv upplevelse, men av förklarliga skäl blir det ofta en tid präglad av stress och jäkt innan allt är på plats i den nya lägenheten, villan eller radhuset. Du flyttar inte många gånger i livet, så varför inte kosta på dig att ta hjälp av en bra flyttfirma de få gånger det händer? Det är en prisvärd tjänst som sparar dig mycket tid och huvudvärk.

Naturligtvis är det viktigt att välja en flyttfirma som du kan lita på fullt ut. Där kommer vi in i bilden. Vi har mångårig erfarenhet av flyttar i Stockholmsområdet. Det är något vi arbetar med dagligen och har etablerade rutiner för, så du kan alltid känna dig trygg med att ditt bohag kommer fram till den nya bostaden i samma skick som det lämnade den gamla.

Vi genomför flyttar i hela Storstockholm inklusive Vasastan. Vid det här laget känner vi samtliga stadsdelar som vår egen bakficka och vet hur man tar sig fram enklast och smidigast i Stockholms innerstad.

Flexibla tjänster

Ett mycket starkt argument för att anlita oss, utöver tryggheten, är att vi är en flexibel flyttfirma i Vasastan. Du själv bestämmer i vilken utsträckning du vill ha hjälp. Om du vill tar vi hand om samtliga moment – från packning och emballering till uppackning och montering i den nya bostaden. Här kan vi erbjuda en komplett lösning som även inkluderar flyttstädning.

Vill du istället bara anlita oss för specifika delar av flytten såsom själva transporten står vi med glädje till tjänst även där. Oavsett om ditt uppdrag är stort eller litet kan du alltid räkna med samma höga servicenivå.

Viktigt att tänka på inför flytten

När du beställer en komplett tjänst av oss är det inte särskilt mycket du behöver fundera över. Då tar vi hand om allt, ser till att dina ägodelar packas och emballeras professionellt, ser till att de transporteras säkert till den nya bostaden och allt annat som hör till. Det enda du själv behöver göra är bara att vara ute i god tid så att vi hinner besikta din bostad och boka in flyttdagen.

Även om du bara anlitar oss för delar av flytten bistår vi gärna med tips och råd om hur du bäst packar och emballerar dina ägodelar. Här är en enkel checklista med saker som är bra att tänka på inför flytten i Vasastan:

  • Använd alltid bra flyttkartonger – Tunna kartonger utan bra grepp är lätta att tappa. I värsta fall går botten ur i samband med lastning eller lossning, med resultatet att saker går sönder. Riktiga flyttkartonger kan därför spara både tid och pengar. När du anlitar oss får du låna flyttkartonger och annat packmaterial kostnadsfritt. Vi lämnar och hämtar materialet med vår servicebil utan extra kostnad!
  • Montera ner dina möbler i god tid – Det kan ta tid att skruva isär möbler så se till att det är färdigt till att flyttbilen är framkörd. Även här kan vi stå till tjänst med montering och demontering av möbler.
  • Märk dina kartonger – Att märka upp kartongerna redan under packningsfasen sparar mycket tid och besvär när sakerna ska packas upp.
  • Packa inte för tungt – En kartong full med böcker är svår att lyfta på egen hand. Det är alltid bäst att fylla flyttkartongerna för att spara plats, men man kan spara tid genom att packa praktiskt.
  • Gör dig av med onödiga saker – Det är onödigt att bära, lasta och lossa mer än nödvändigt. Vi har alla saker som vi inte använder, som istället kan ges bort, säljas eller återvinnas i god tid innan flyttdagen.
Trygg och smidig flytt i Vasastan - anlita oss!