Flyttfirma Vasastan

Snabb och säker flytthjälp | 08-31 03 66

Om oss

Flyttfirma Peter Åkare AB är en mångsidig flyttfirma med stor erfarenhet av att flytta i Stockholmsområdet. Vi har jobbat i flyttbranschen ända sedan 1984.

Vi hjälper dig med hela flytten eller delar av den, från packning till flyttstädning, och du bestämmer själv i vilken utsträckning du behöver hjälp. 

Utöver flyttjänster kan vi även erbjuda personaluthyrning med kompetenser såsom packmästare, expressarbetare, lagermän, scenarbetare, vaktmästare, byggnadsarbetare, chaufförer, vindsröjare och möbelmonterare.

Då flytt och transporter innebär miljöpåverkan gör vi vårt yttersta för att minska våra utsläpp. Samtliga fordon vi använder är miljögodkända och körs på miljödiesel. Vid reparationer anlitas auktoriserade märkesverkstäder som tar miljöansvar och allt förpackningsmaterial vi använder är givetvis miljövänligt och återvinningsbart.

Våra anställda täcks givetvis av kollektivavtal och både de och du som kund är skyddade via vår ansvarsförsäkring i Trygg Hansa som är rejält tilltagen.

Vi har haft nöjet att arbeta med ett stort antal välkända kunder såsom till exempel Bonniers, Universal Music, ABBA-Museet, KTH, PEAB, Live Nation, Fredrik Eklunds fastighetsförmedling, Kungliga Djurgårdens Förvaltning, Hufvudstaden AB, Kinnevik, TV4, Saltkråkan AB, Statoil, Signalisten, Åhléns, Stockholms stad, Tele2 Arena m.fl. Med oss är ditt flyttgods i goda händer.

Tveka inte att kontakta oss om du vill veta mer om våra tjänster! Våra kontaktuppgifter hittar du i högerkolumnen här på hemsidan eller gå direkt till vårt kontaktformulär och skicka en offertförfrågan.